• Mirë se vini!
    Ju dëshirojmë mirë se ardhje në web faqen e N.T.P "Alberti". Kompania jonë është e përkushtuar që konsumatorëve të vetë tu ofroj informata sa më të shpejta dhe të sakta në lidhje me kompaninë si dhe me produktet e prodhuara nga ana jonë. Në brendësi të web faqes mund të gjeni udhëzimet e përdorimit të secilit nga produktet tona si dhe ecurine e kompanisë sonë gjithnjë e në rritje, pikat e shitjes dhe ekspozimit etj. Gjithashtu iu kemi ofruar mundesinë që nëpërmjet kësaj faqeje të gjeni ngjyrat akeduate për ngjyrosjen e objektit tuaj.
  • Video Spoti Prezantues
    Klikoni për të parë video spotin tonë!